torstai 9. helmikuuta 2012

Asioiden tärkeysjärjestyksestä

Tänään mielenpäällä on ollut paljon huomisaamun äidinkielen tekstitaidon koe ja ihan syystäkin. Tässä vaiheessa on kuitenkin turha itkeä sitä, mitä alle 12 tunnin päästä tapahtuu.

Sen sijaan muutaman jos jopa useamman kyyneleen voisi tuhlata tulevaisuudelle. Jos tuntuu siltä, että omaa arvomaailmaa loukataan sekä henkilökohtaisesti että yleisesti, on se aika musertavaa. Pitää kuitenkin nostaa itsensä sieltä säälin syövereistä ja alkaa teroittaa niitä säilöjään.

On hyvä aina välissä nostaa katse niihin tärkeimpiin asioihin. Ja vaikka avata se Raamattu kielenhuollon sijaan.

4 kommenttia:

L kirjoitti...

hei minäki koin tuon loukkauksena, ja lisäksi jos vilkaset erään ihmisen postauksen pitkää keskustelua johon lähin mukaan, tietenki alivoimalla. Tuntu pahalta ku itseni leimattiin siinä keskustelussa ties miksi, ja vielä surkeilla argumenteilla, epätosilla ja perusteettomilla. En jaksanu enää puolustaa itseäni, ei se olis mihinkään johtanu siinä tilanteessa. : (( mutta ehkä tämä on sitä kristittynä olemista sitten. Onneksi meillä on silti toisemme, ja Jumala!

"jos maailma teitä vihaa, muistakaa että ennen teitä se on vihannut minua" ( Joh 15:18)

Joh 16:20 myös

crline kirjoitti...

Joo huomasin sen, oli kyllä sellaista settiä että ei yllättänyt yhtään. Tietyistä asioista ei vaan voi puhua rakentavasti, koska näkökulmat eroavat jo alusta alkaen niin rajusti.

Anonyymi kirjoitti...

Eksyinpä jostain syystä blogiisi. Koin heti samaistumista a)tekstitaidon ja b)Raamatun vuoksi. Lueskelin vähän muutenkin. Kiva blogi! :)

crline kirjoitti...

Kiitos! :)