maanantai 12. maaliskuuta 2012

Senkin nurkkapatriootti!

Hohohoo, rikon normeja ja laitan päivän toisen postauksen. Oon aika rebellious chick! >:D

Toisaalta, aina löytyy keinoja välttää (itse asiassa kerrankin hieman mielenkiintoista) yhteiskuntaopin lukemista. Kyseessä siis vika kurssi, Euroopan unioniin littyen. Alkupuoli on kivaa, sillä se on historiaa. Jotenkin mun tutkaan vaan jää ne vuosiluvut, nimet ja valtapolitiikan pragmaattiset syyt eikä suinkaan ne kauppakirjan solmimisen perusteet. Hu oh, voin sanoa vielä kerran että inhoan, vihaan, epätykkään ja loathaan tätä ainetta niiiin täysillä (pakko päästää tällaisia epäsuomen kielisiä paineita pois esseen jälkeen, puuh). Onneksi viikon ja kahden päivän päästä historia.

Mutta nyt musaiikkia kirjoittajille...

...kun tuntuu siltä että pää räjähtää, kuuntele seuraavat biisit ja nyrkkeile tyynyä vastaan. VINKKI! Vielä tehokkaampaa on jos kirjoitat kangastussilla kyseiseen säkkiin maagisen kirjainyhdistelmän Y, T ja L. ARGH!





...kun kaikki kaatuu päälle, kuuntele seuraavat biisit ja ota pala kakkua. Kyllä se siitä. VINKKI! Nämä biisit soveltuvat hienosti etenkin kirjoitusaamuun, jopa kymmenen minaa ennen h-hetkeä. Dermatologisesti testattu!





...silloin kun ei kiinnosta mikään, ihan sama vaikka äikkä/matikka/kemia/hissa/ruotsi/(insert random oppiaine here) menis ihan penkin alle.





...sitten kun kaikki on ohi. Oih sitä autuutta!



Lopuksi hieno ylijäämäbiisi (vain tähän listaukseen), kivan lyhytelokuvan taustalla.

Ei kommentteja: