perjantai 18. toukokuuta 2012

Kaikki Veneeseen

Kun kaikki ovat veneessä, niin kaikki on hyvin. Onhan se nyt paljon mukavampaa kun kaikki ovat veneessä ja kun kukaan ei jää sen ulkopuolelle. Sitten veneestä käsin voidaan vaikka yhdessä kalastaa tai tehdä jotain muuta mukavaa.
No jätetään veneen spekulointi sikseen, ja keskitytään olennaiseen, eli minuun. Minulla oli tänään niin hullun mahtavat synttäribileet että ei mitään rajaa. Oli mukavaa kun talo täyttyi iloisista ihmistä, joilla vaikutti myös olevan oikein mukavaa. Kohta tämäkin ilo kuitenkin loppui ja vieraat poistuivat kalkonniemeen. Sitten minä aloin tekemään erityisen jänniä juttuja. Mutta niistä ei kerrota nyt. Lopulta tärkeintä oli, että kaikki olivat veneessä ja muurahaiset olivat päällekkäin siellä ladossa.
Jottei tästä tulisi liian sekavaa kerron nyt hieman alkuviikon tapahtumia maanantaista lähtien. Maanantaina ymmärsin, että muumit ovat hyvä sarja. Katsoimme niitä äitimme kanssa ruotsiksi. Tiistaina kävin hieman kirpparilla. Sieltä ostin hienon leningin ja tossut. Tiistaina oli sitten siivouspäivä. Ajattelin siivotessani koko ajan anniinaa, ja ihmettelin hänen käsittämätöntä siivoiusvimmaansa. Torstaina sitten olikin vapaapäivä. Silloin olin juliuksen kanssa. Nyt onkin sitten perjantai, ja minusta elämä on mukavaa.
Noniin ehkä tämä nyt riittää. Ja ainiin Aapo on muuten tosi kiva!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

oi karoliina miten ihanaa vuodatusta! tällaisia lisää ;)