maanantai 9. heinäkuuta 2012

Korkeasaari keväällä, karhut heräilevät

Kesä kuluu ja lyhenee lyhenemistään, melkein yhtä nopeasti kuin tiimalasin hiekka Aliaksen tiimellyksessä. Päivämäärät, joita on pyöritelty kalenterissa ja mielessä ovatkin jo historiaa. Kohta koittaa the Trip, reissu joka on ajatuksissa ollut hamassa tulevaisuudessa, mutta Stenvallin ankkakalenterin mukaan koittaa jo kolmen viikon päästä (!!!!!). Nyt kyllä hämmentää ja sekoittaa päätä ihan järjettömän iso kauha!

 Noh, eipäs taas aloiteta tuosta reilistä pälättämistä vaan siirrytään vaihteeksi kirjoihin. Tai siis töihin: olen nimittäin aloittanut kesätyöpaikka no. kakkosessa eli kirkkoesitelijänä Kempan kirkolla. Työnkuva on leppoisa, mutta ei pelkkää tyhjänpanttina istuskelua. Ensimmäisenä päivänä kävijöitä oli huikeasti, melkein yksi seurue per tunti ja aamulla jopa bussillinen saksalaisia. Kirkkokierrokselle ja nippelitiedoillani pätemään en kuitenkaan päässyt kuin yhdelle suomalaiselle pariskunnalle. Oli mukava huomata, että en unohtanut tärkeitä faktoja tai munannut muutenkaan pahasti. Työ on siis kivaa, mutta vapaa-aikaa jää paljon ja se ärsyttää kovasti, jollei ole tekemistä. Mulle mahtava ajantappokeino on kirjojen lukeminen, mistä päästään siis ihan alkuperäiseen pointtiini.

Ajattelin siis koota listan kirjoista, jotka haluaisin lukea. Aikarajaa en halua asettaa, mutta kirjojen määrän asetan viiteenkymmeneen. Lisäilen varmaan listan omalle sivulleen tohon otsikon alle, sillä muokkailen sitä sitten ajan myötä kun olen kirjan saanut luettua.

Blah, iski väsymys. Pahoittelen. zzzZZZzzZZZzzz..

ps. uudella pmmp:n levyllä on pari täysosumaa. Kuunnelkaa.

Ei kommentteja: