torstai 11. marraskuuta 2010

Inspaa inspaa

Tekis mieli tehdä jotain, eikä ihan sitä tavanomaisinta (eli koneella olemista), vaan kaikkia kivoja juttuja kankaasta ja langasta! Aika outoa mulle, joka vihaa ompelemista (tai ainakin sitä kirottua konetta) ja on aika laiska saamaan valmiiksi neuletöitään. Mutta tänään jo repäisin ja kokeilin virkata tuollaisen sydämen, ohje oli Suuri käsityö -lehden lahjaliitteessä. Ja mikäs siinä, ei kestänyt kauaa :) Pitää vielä päätellä nuo irtolangat ja silittää tuo ihan sydämen muotoiseksi, nyt se on vielä vähän muotopuoli.

Ruttusydän

Tänään oli muuten THE hammaslääkäri day, viisaudenhampaat veks 2/2. Tai siis olis ollut mutta kun mun yhdessä kulmahampaassa oli hullun kokoinen reikä, melkein hermossa asti :s Se sitten pelastettiin (toivottavasti) tänään. Säästyin siis suurimmilta kärsimyksiltä, tosin tonkin paikkaus oli aika suuri opereissöni, että ei mikään iisibiisi reissu kuitenkaan ollut. Nukuin sitten solunkin ohi, oli vähän kipeä toi leuka ja koko poski. Sain myös tietää, että löytyis vielä kaksi muuta reikää :)) Onneksi nyt on vielä puoli vuotta aikaa ennen kuin tarvii maksaa tosta lystistä (lue: kidutuksesta). Mutta joo, en usko että mun hamppilääkärireissu on niiiin mielenkiintoista, että siitä kannattaisi tarinoida yhtään sen enempää :D // Paitsi se täytyy sanoa, että siinä kaiken porauksen keskellä pidin paniikin loitolla toistelemalla pääni sisällä jotain ruotsinkielisiä fraaseja. Huvittavaa, mutta toimi varsin hyvin :DD Ja samalla myötäelin tyypin tuskaa, sillä kun oli ruotsin suullinen koe just samaan aikaan. Ja läpi meni!

Muttas muttas, kävin kuitenkin tänään kirpparilla! Viime kerrasta onkin huimasti aikaa, öh, varmaan viikko. Ja silloinkin mukaan tarttui suunnilleen samoja juttuja kuin nytkin. Ai mitä? No kirjoja totta kai! Olen nyt saanut kirjojenlukemistahtini jotenkin sytytettyä ja haalin mielenkiintoisia ja halpoja kirjoja hyllyyni, joka jo nyt ratkeilee liitoksistaan. Mutta tänään löysin jotain, joka pitää lukea, klassikko. Eli Mihail Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan. Hintaa oli huimat 2€, joten ostamisella ei ollut suurta kynnystä. Voisi sitten jotain sanoa kys. kirjasta, kunhan sen saan luettua (502 sivua, ihanan pitkä <3).

Muutkin kuvassa olevat kirjat ovat kirpparilta, itse asiassa Särkikankaan kirppikseltä, josta en niin paljon pidä, mutta se sattuu nököttämään melkein naapurissa :D Mutta kirjoja sieltä löytyy hyvin ja toisinaan vaatteitakin. Ykkösvaatekirppikseni on kuitenkin kaupungilla sijaitseva Vuokon kirppis. Mahtavaa käydä sunnuntaina kirkon jälkeen, jotenkin niin rauhallista vaan sukkuloida siellä pöytien välissä. Tälläkin hetkellä päällä sieltä ostettu punainen paita, muistaakseni jotain 2 eurosta 50 senttiin sillä oli hintaa. Pitääkin käydä siellä seuraavana sunnuntaina...

Ei kommentteja: