sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Rento kuin seipään niellyt salko

np. YUP - Hokkus pokkus Piippulaan

Laiskottelupitoinen viikonloppu ja koeviikko eivät sovi kovin hyvin yhteen, mutta ah tätä fiilistä <3 Neljän varsinaisen kokeen koeviikko on kyllä nannaa, puhekoe on ihan iisi (kun ei siihen oikein voi lukea) ja ranskan koe on sitten varmaan joskus uusintakokeiden aikaan. Huomenna olis vuorossa matikka, joka on ollut sangen helppo kurssi ollut, ja tiistaina historia, joka on sitten tämän koeviikon tärkein koe. Olisko liikaa vaadittu jos kymppiä toivoisin... ;) Pitää myös tuo tutkielma saada paraatikuntoon ja loppuarvosteluun, siihenkään ei paljoa vaadita kun tein sen niin hyvin valmiiksi tuota opponointia varten.

Olen tällä hetkellä panostanut historian koetta varten lähinnä viihteellisesti, katsottiin nimittäin lauantai-iltana sellainen pläjäys kuin Täällä pohjantähden alla (2009). Kevyttä kamaa :D Njoo, mutta tykkäsin siitä kyllä, mulla on alkanut kiinnostaa tämä Suomen historiakin ihan uudella tavalla. Aiheena kansalaissota on todella mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä, mietiskeltiinkin monia juttuja sen jälkeen, en vain muista enää mitä kun oli jo niin myöhä ja väsytti. Miinuspuolena olikin juuri tuo pituus, eli reilut 3 tuntia. Keskivaiheilla olikin vähän hohhoiaa-tilanne, ei niin kiinnostanut. Mutta loppuun asti kunnialla katsottiin, eikä ollut huono juttu ollenkaan. Eniten nyt kyllä kutkuttaa ihan noiden oikeiden kirjojen lukeminen, eikö Väinö Linna nyt kuulu suomalaisten yleissivistykseen? Eli sitten kun on aikaa niin kirjastoon vain! Tai sitten luen ensin tuon kirjahyllyssä odottelevan Saatana saapuu Moskovaan -kirjan, toisaalta myös jo aloitettu Alexandra Salmelan 27, eli kuolema tekee taiteilijan vaatisi myös kunniallista läpilukua. Only if I had time, huoh.

Nyt vielä viimeinen sukellus derivaatan ihmeelliseen maailmaan ja sitten peiton alle, ehkä hissan kirjan kanssa... Ainakin pävittäiset kohdat pitää lukea, en lukenut eilenkään ollenkaan :( Jesajaa ja roomalaisia siis ainakin! Ja autokoulukirjaa... ARGH, taidan vain laittaa vain suosiolla suoraan nukkumaan!!!


oli muuten vuoden vanhaa teetä, nice!
pakollinen kittycat-kuva, rawr!

Ei kommentteja: