tiistai 29. marraskuuta 2011

Mina önskemål

Kaiken väsymyksen (ja hyvin lyhyiden yöunien jälkeen) ei jaksa tehdä oikein mitään. Paitsi katsoa Gleetä, juoda lakritsiteetä ja suunnitella lahjatoiveita. Jotka ovat itse asiassa aika vaatimattomia, vaikka itse sanonkin. Oikeastaan osa oli melkein väkisin keksittyjä tai yleisesti ottaen tärkeitä pakkohankintoja.


Siis, toivoisin siis ainakin kelloa meidän keittiöön. Ei ole oikeasti surkeampaa lamppua olemassa, leipominen ja ruuanlaitto tuolla on aika hämyä. Tää kuuluu niihin oikeasti tärkeisiin asioihin, joita ei vain tunnu muuten saavan. Alla oleva kuva kertoo toiveestani käydä joulukirkossa, just sinä oikeana joulupäivänä. Tänä vuonna ajokortti saatta olla ratkaisu aikaisempien vuosien ongelmaan, sillä emme ole lähelläkään kaupunkia ja läheiseen kappeliinkin on piitkä matka. I ♥ auto. After Eightejä ja Piparisuklaata on turha selittää, c'est parfait.

Haluaisin myös Historia-lehden vuositilauksen, sillä hissa kiinnostaa mua paljon ja olisi kiva saada lukea tätä lehteä etenkin kotioloissa ja saada oheistietoa kirjoituksiin. Eikä maksa niin hirveästi kun siinä on joku erikoistarjous. Oikealla ylhäällä oleva kuppi on vähän tällainen ylimääräinen toive, mutta kiva lisä mun mustavalko taiga-kokoelmaan. Se on siis Marimekon muki, olis kiva siemailla teetä tuollaisesta kupista.

Viimeisenä ja ehdottomasti mun ykköstoiveena on Don Rosan mestariteos Roope Ankan elämä ja teot 1&2. Niin täydellinen asia mun joulupäiviin että oikeasti aaah.

I'm speechless.

Psst, viime joulun toiveet

Ei kommentteja: