torstai 7. huhtikuuta 2011

Alkaa koolla loppuu uuhun...

Hihhih, nytpä olis sitten koeviikko suurimmilta osin suoritettuna, huomenna enää äidinkieli. Tämän päiväinen matikka meni kyllä penkin alle, mutta uusintaanhan sitä voi aina mennä :) Tulee muuten ihan varppina koko lukion eka nelonen, wihii. (edit. ainii, sainhan mä jo ranskasta 4½ kokeesta, mutta siitä tuli vissiin kasi todistukseen...)

Mutta muuta asiaa olisi myös. Kesä on nimittäin under construction myös, eikä siinä kyllä säästellä. Kun Flow julkaisi esiintyjänsä (etenkin sen yhden tyypin ;)), niin onhan sitä pakko sinne päästä! Ja kun vielä on tollaiset kuuden viikon kesätyöt ennen sitä niin on rahaakin sen verran että olis tsäänssejä. Iästä puhumattakaan. Ah, mikä kesä! Njoo, tuo biisi ei kuitenkaan ihan vielä kuulu soittolistalleni (eikä varmaan sinne päädy missään vaiheessa...).



Nytpä sitä on tämä päiväkin kohta ohi, kirjoittelin tuota alkua joskus kahden aikaan. Ja fiilis ei ole enää noin ihihihi, mutta eipä sille mitään voi.

Tehtiin Anniksen kanssa yhteiskuntaopin raporttia, joka pitäisi palauttaa jo huomenna. Täytyykö edes sanoa, että on aika jännä meininki? Kuinka monta kertaa se oikeasti pitää oppia, että juttuja_ei_kannata_jättää viime tinkaan. Huoh. No ainakin on sitten kaikki jutut tehty. Enkun peipperin korjaan viikonloppuna.

Miten musta tuntuu, että tämä mun elämä on ihan hullun tylsää kun puhun vain koulusta. Ei oikeasti mitään muuta! Niinpä aattelinkin, että voisin pitää paastoa tähän aiheeseen liittyen, vaikkapa seuraavat kaksi viikkoa. Eli seuraavan kahden viikon aikana en aio pukahtaa edes yhtä sanaa joka liittyy kouluun. Jos sanani syön, niin mörökölli vieköön ja saatte kannella ihan vapaasti!

Ei kommentteja: