keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

KESÄKESÄKESÄKESÄ !!!

Kaiken sairastamisen keskellä on lähestulkoon täydellistä eli perfectoa kuunnella tulevan kesän festaribändejä ja suunnitella seuraavaa kesää. Okei, myönnän että olen ehkä liian suunnitelmallinen kesän suhteen, mutta kokemuksen kautta voin sanoa, että se kannattaa. Toisaalta jos suunnittelemisen aloittaa liian aikaisin niin voi vain pettyä... MUTTA NYT ON JO HUHTIKUU, eli voi huoletta mielikuvitusmaalailla monenlaisia kuvitelmia ja suunnitelmia ja unelmoida siitä vapaudesta, lämmöstä ja rennosta meiningistä...

Mutta niin, kesästä puheen ollen, ajattelin nyt fiilistellä tulevaa kesää viime kesän kuvien kautta.

Leiriläisten työaika on isosten (ja toisinaan vetäjien) levytystä.
Kaikki alkoi riparilla ja samoin tänä kesänä. Suurilla odotuksilla lähdetään A1:lle vuosimallia 2011, toivottavasti menee enemmän putkeen kuin viime vuonna...


Leirin jälkeen suunnattiin matkailemaan avec jii ja täytettiin yksi vuotta, jippii. Tänä vuonna ne "synttärit" on mukavasti tiistaipäivä ja mulla töitä, että ei varmaan ainakaan tuonne ihan samaan Rosson vessaan pääse posettamaan, harmi.


Evikseet, siellä on aina kuuma ja rakkautta on ilmassa, ainakin näin kahden kerran kokemuksien perusteella. Sinne myös ens kesänä, ehkä jollain spesiaalikyytillä (transformer!)... Raahessa tänä kesänä siis.

telttailu on aina niiiin mukavaa ü (pian tän jälkeen nukuttiin kyllä pyramidi- eikä kupoliteltassa...)

Viime kesänä olin Ryttylässä Life-leirillä + Nuorten kesä -festareilla, mutta tänä vuonna en töiden takia pääse ainakaan Lifeen poukkoilemaan. Nuorten kesä saattaa olla suunnitelmissa mukana, mutta vaatii osansa sukujuhlilta, joten en tiedä vielä olenko sinne suuntamassa.

miu, olen vielä pieni ja söpö

Viime vuonna meille myös muutti uusi katti, joka oli varsinainen pallero vielä tuohon aikaan. Toivottavasti pitkäikäisin kissa meidän perheessä, se ei nimittäin paljoa vaadi (sisäkissaus on pop)...

Mutta juu, tässä on pari samaa juttua kuin mun tulevassa kesässä, mutta täysikäisyys tuo etenkin festarireissuja pari kipaletta... Niistä ehkä myöhemmin, nyt nukkumaan <:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuuskisteltta!! ja kesä <3 (ja minun kalkkunajalat feat erittäin ehjät kengät wataa! ootteks oikeesti antanu mun liikkuu noin)

crline kirjoitti...

sä oot eläytynyt muikkusen osaan vähän tarkemmin ;)