torstai 7. lokakuuta 2010

Graur

Miksi en pidä tästä päivästä?
  • viisaudenhammas kummittelee poissaolollaan: tiedän kyllä, että et aiheuttanut vaivaa, mutta voisitko antaa leukani olla rauhassa. Kohta kaverisikin lähtee samoille teille, niin et ole yksinäinenkään. Kiitos ja näkemiin, au revoir bon voyage!
  • vanhojentanssit: tanssii, ei tanssii, pari, ei paria, innostus, ei innostusta, rahaa, ei rahaa. Mihin tässä nyt lopulta oikein tullaan?
  • sosiaalinen ahdistelu: no en nyt tiedä krhmkrhm, mikset kysy vaikka Ullaa tai jotain muuta... Ja ei, en kyllä nyt ihan tiedä minne ne turhat liput voisi laittaa. Uhumhum, kylläkyllä, niinniiin, juujuu, heihei...
  • netin lagaus: Happy pets takkuaa :( Ja aivojeni lahoamisen sivutuotteena syntynyt aiempi blogikirjoitus katosi sen sileän tien. Juuri kun oltiin vähän päästy etenemään.
Onneksi löytyy myös ilon aiheita: matikantunnit ("seitsemän lapsen pers... perhe"), vapaa-aika, musiikki, kisut (turvallisesti oven takana :p),  sekä uinuilu lattialla unilelun kanssa :))



 Vitsit, tekis pitkästä aikaa mieli tehdä jotain taiteellista. Phyh, kuulostaapa dramaattiselta :D Mutta nyt on sellainen täytenäinen olo, pitää saada tehdä jotain luovaa ja vapauttaa ajatukset. No, sitä ennen ehkä tuo enkun aine kasaan. Sitten voisi kokeilla noiden lautasliinojen kanssa jotain... Ajatus juoksee jo siihen suuntaan, että kohta olenkin ihan muissa maailmoissa, kuin PG:n kirjoitusten parissa. Siispä heti toimeen! ;)

Ei kommentteja: