lauantai 9. lokakuuta 2010

Seinäruusu

Tällainen tilannepostaus tällä kertaa eli 'häät'/nimiäiset @ Luusua. En mitenkään vähättele näitä partyja, ne eivät vain tunnu niin virallisilta ja tönköiltä, kuten häät yleensä miellän. Ja hyvä niin. Tunnelma on kotoisa, mutta tällaiselle vähän pidättyväiselle ihmisille (näin ensialkuun ainakin), eivät oikein mitkään sukulaisjuhlat istu mulle. Mutta ei siinä, varmaan sitä sitten vanhempana sekin on helpompaa (argh, lakkiaiset...).

MUTTA TUPLA-ARGH: söin karkkia !!! En edes muistanut orastanutta karkkilakkoa, vasta kun se oli jo liian myöhäistä :(Vedin siis neljä karkkia nassuuni autuaan tietämättömänä petturuudestani. Tästä on seurattava rangaistus, ankara sellainen! Nyt tärkein tavoitteeni on kuitenkin totaalikieltäytyminen jatkossa, sano ei karkille olkoon siis iskulauseeni, sitten jouluna saa vetää konvehteja hyvällä omatunnolla (tällä menolla NAAT!)

Mutta partyista vielä se, että vauva on söpö :) Jos joskus (toivottavasti) saan jälkikasvua, toivon niiden olevan yhtä hiljaisia ja helppoja :P Ei kuitenkaan mitään vauvakuumeilua sen suuremmin ilmassa, sorry!

Saatan vielä jatkaa myöhemmin, mutta nyt pitää lopettaa. En halua että kukaan täti tulee ihmettelemään raapusteluani. Haluan pysyä tällaisena läpinäkyvänä seinäruusuna.

Ei kommentteja: