maanantai 24. tammikuuta 2011

Hihahaha

Ah mikä vapauden tunne kun sain tänään palautettua tuon tutkielman opponointia varten! Viimeisin viikonloppu (ja ylipäätäänsä koko jakso) on ihan varmasti ollut mun kouluelämäni rankin ja opiskelutäyteisin, ihan oikeesti.

Noh, onneksi tämä lukiolaisen elämä ei koskaan voi olla pelkkää löhöilyä (paitsi jakson alussa, eli taas pian <3), joten heti tänään pääsin derivaatan ja ruotsin tehtävien pariin. Niin ja krhm, koneelle... :)

Mutta eiköhän tuota koulua ole setvitty ihan tarpeeksi, puhutaan mielummin tanssista! Meillä alkaa siis h-hetki pikkuhiljaa lähestymään ja tanssit olla aika lailla hallussa, ainakin jotenkin. Tänään harjoiteltiin kuitenkin uutta tanssia, eli vuorossa oli jive. Oli aika kivaa, etenkin musiikin kanssa kun alkoi rullaamaan kunnolla. Ei juuri muuta kuin perusaskelkuviota ja pyörähdystä harjoiteltu, mutta aikaakin oli vaan se yksi tunti. Ens kerralla tanssitaan sit vähän pidemmälle tuotakin.

Biisinä meillä ilmeisesti on the Baseballsin Bleeding Love, joka oli ihan jees. Toisaalta sen rytmi ei vissiin ollut ihan paras, vähän liian hidas tai jotain. Itse en edes huomannut kun vaan mietin niitä askelia, ei nimittäin heti onnannut meillä. Mutta lopussa meni ihan iisisti.



Meinasin jo laittaa ton Baseballsin tähän mutta sitten tulin järkiini :D

Ei kommentteja: