sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Tutkiskelemista

On kyllä ollut mitä ihastuttavin viikonloppu, tehnyt kaikkea jännää. Eli joo, oon siis ollut melkein kaikki päivät koneen edessä vaan raapustelemassa tutkielmaani aiheesta Darfurin kriisi. Voin sanoa että ei ole mikään helpoin juttu, ois pitänyt valita joku helppo Korea tai jotain. Afrikkalaisissa kriiseissä kun taustalla on yleensä noin 2905746*10^14 eri heimoa, joiden suhteet on jostain syystä menneet vähän sekaisin ja sitten on alettu sotimaan. No, ei ihan näin mutta melkein.

Ja oon tehnyt töitä tosi ahkerasti, krhmm...

Oon muuten aika huono tässä, silti koukuttaa! :D

Mutta nyt kuitenkin aletaan olemaan jo loppusuoralla! Nimittäin viimeistä lukua kirjoittelen vielä, toinen alaluku enää jäljellä ja sitten aletaan päätäntöä kirjustamaan. Huomiseksihan tuo pitäis olla ees jossain kunnossa, kun huomenna meillä on opponointi kurssilaisten kesken. Siitä saadun palautteen perusteella sitten pitäis saada urakka ihan finaaliin ja koko tutkielma annetaan sitten myöhemmin täysin viilattuna opettajalle, joka arvostelee sen.

Tällä hetkellä en ole kovin optimistinen hyvän arvosanan suhteen, mutta onhan sitä aieminkin tullut yllätyttyä kun omasta mielestään täysin turhasta aivomössöstä onkin saanut ihan hyvän arvosanan.

Nonni, nyt enää yksi peli bejewelediä ja sitten viimeisen luvun lopetus! Sitten voi rentoutua vähäsen :)

/ ainiin, lisään vielä sen että tutkielmaani on tänään edesauttanut erityisen paljon U2:n paras levy, kuuntelin tätä tosi paljon pari vuotta sitten ja onhan se vieläkin ihan briljanttia korvilleni

Ei kommentteja: