keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Eka luukku auki!

Mikä olisikaan parempaa kuin joulukalenterin avaaminen aamulla! Muuten sen jälkeen päivä oli kyllä sheibeä, etenkin matikankokeen osalta (uusintaan vaan :3) ja kaiken kruunasi kahden tunnin kokous oppilaskunnan kanssa, ah! Oli kyl kiva kokous, jag måste säga. Nyt on sitten tällekin jaksolle hommaa luvassa yllinkyllin, ei tosta 35 viikkotunnista saakaan mitään tekemistä ollenkaan :D Noh, itse halusin ja itse teen, vaikka sitten vähän kompuroiden (niin kuin koskaan niin tekisi, krhm...).

Otin kuvan tosta mun hienosta sinisestä Muumi-joulukalenterista, mutta en nyt just löydä sitä piuhaa niin ei voi siirtää sitä :< Aikaisemminhan se on ollut mitä kätevimmässä tietopaikassa, eli lattialla, mutta äiti on mennyt sörkkimään. No ei, kiva vaan että edes joku jaksaa järjestellä tätä huonetta. Pitäs kyllä oikeasti heittää hulluna vaatteita menemään, vois hommata kirpparilta pöydän vaikka pariksi viikoksi ja kattoa meniskö. Vaikka tosta kulman takaa tai sitten kaupungilta. Jos sais edes sen pöytähinnan takas niin olis aika jees. Kun valkkais tarpeeksi hyvin ja laittais tyylikkäästi niin eiköhän alkais menemään. Kun itse on tällainen kirpparien vakikävijä niin on kyllä aika hyvin tiedossa millainen houkutteleva pöytä on, sopivasti valikoituja ja nätisti laitettuja vaatteita, eikä mitään sekavaa kokoelmaa villahousuista häämekkoihin samalla rekillä (näitäkin näkee...).

Mutta juu, pitää mennä leffaa katsomaan Nünalle, äitin kyytillä, joka lähtee suunnilleen NYT. Eli sayonara, cya soon! :)

Ei kommentteja: