torstai 2. joulukuuta 2010

Blogaamisen iloinen vartti

(Oli tänään itsenäisyyden iloinen vartti koululla, sain vastuullisen tehtävän glögin kaatajana, jes!)

Tänään alkoi taas uusi jakso ja uusi elämä, ah kuinka täydellistä. Ainoina varjopuolina ovat vielä tekemättä olevat enkun tiivistelmä (tynkä tällä hetkellä) ja äikän jutska liittyen Työmiehen vaimo -näyelmään, sekä viimeisenä matikan uusinta... Onneksi uusinta osuu kuitenkin joululoman jälkeen, joten se on sen ajan murhe sitten :)

Mutta uusi jakso alkoi uljaasti historialla (hi04) ja jatkui sitten enkun sönkkökurssilla (puhu ja ymmärrä paremmin). Ja siihen se sitten loppui :p Njoo, on mulla vielä tanssitreenit kahdelta, mutta ei sitä lasketa kouluksi! Vaikka voi se aina välillä olla aika tuskaa... Muuten mulla on 6 muutakin kurssia, eli aikasta täyttä lukujärjestystä on, voin sanoa. Viikkotunteja on 35, 5 hyppytuntia sentään! Historian (hi07) kanssa päällekkäin oleva ranska (rab02) on myös aika jännä, olen aina mahdollisilla tunnilla ranskassa, kun historia on puoliksi itsenäinen. Mä niin tiedän, että mä kiroan tätä jaksoa pian, mutta nyt se tuntuu ihan kivalta :) Sekin on sen ajan murhe, kitise siellä läksypinojen alla tammikuussa sitten, nyt nautin!

Tein muuten tänään jotain aivan poikkeuksellista, kävin aamulla suihkussa! Olen aina ollut vannoutunut aamusuihkujen vihaaja, mutta ajattelin kuitenkin aamulla kokeilla tätä systeemiä. Ja olihan se ihan jees, huonoina puolina vain kylmyys (heti peiton alle siis :D) ja hiusten kuivuminen, tällä hiusmäärällä kun kestää aika kauan palauttaa kosteustaso normaalin rajalle. Lisäksi oli vähän kiire, kun torkutin kelloa 15 minuuttia ennen kuin pääsin lopulta ylös, as usual. Joten eipä tuolla aikataululla oikein kerkeä suihkussa käymisen ja hiusten kuivaamisen lisäksi kerkeä kovin hyvin syödä, pukeutua ja laittaa itseänsä suht'koht siedettävään kuntoon. Tänä aamuna se meni niukin naukin, mutta lopulta unohdin jotain kamoja kotiin, mikä ei ollut niin kivaa :(

Tänään on muuten tiedossa jälleen kerran solu. Ei vaan ole oikein innostusta siihenkään, kun se ei kuulemma toimi... Ja sitten kaikki ei aina pääse paikalle, kuten tänään. Argh, musta se oli kivaa, kunnes tuli tämä kauhea sählinki, ärsyttää. Mutta kunnialla tänään vedetään, ei luovuteta! Nyt vois kuitenkin lähteä suuntaamaan kohti tanssilattiaa, ois tanssiharkat tiedossa ;)

Ei kommentteja: